MaarseManagement

Dit is MaarseManagement

MaarseManagement is een managementbureau dat zich specialiseert in het management van artiesten en sprekers. U vindt bij MaarseManagement  radio- en televisiepresentatoren, comedians, influencers en sprekers, die unaniem op hoog niveau presteren.

Kenmerkend aan de werkwijze van MaarseManagement is de persoonlijke aanpak, het meedenken met de opdrachtgevers en de ondersteuning bij publiciteit rondom de artiesten. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden waardoor onze artiesten uw productie of evenement tot een groot succes maken.

Artiesten bij MaarseManagement

Joël Beukers

Patrick

Patrick van der Jagt

Sam Hoogland

Q Musical

Wouter Monden

Edo Berger

Voice-overs

Astrid de Jong
Astrid de Jong heeft een herkenbare, betrouwbare, frisse en vrolijke stem met een vleugje humor. Je kent haar misschien van haar vele radioprogramma’s of als de Nachtzuster van Radio 1. Ze leest vloeiend teksten voor, maar improviseert ook met gemak. Of schrijft voor jou een pakkende tekst!

Over MaarseManagement

MaarseManagement is in 2011 opgericht vanuit de wens om meer betrokken te zijn bij de carrière van veelbelovende talenten en gevestigde artiesten. Na een afgeronde studie journalistiek en tien jaar werkervaring in de media werd het tijd voor de stap naar een eigen managementbureau. In mijn functie als artiestenmanager begeleid ik sprekers en artiesten bij zakelijke beslissingen, onderhandelingen, publiciteit en mediaoptredens.

U vindt bij mij radio- en televisiepresentatoren, comedians, acteurs en sprekers, die unaniem op hoog niveau presteren. Kenmerkend aan de werkwijze van MaarseManagement is de persoonlijke aanpak, het meedenken met de opdrachtgevers en de ondersteuning bij publiciteit rondom de boeking.

Ervaringen

In het verleden verzorgde MaarseManagement het management van Dr. Freek Vonk en zorgden we voor mediasuccessen als de Q Musical op Q Music en Freek Vonk Live in de HMH. Ook het koppelde ik op zeer succesvolle wijze artiesten aan A-merken en behaalden we hierdoor enorm veel publiciteit voor zowel de artiest als het merk.

Hier een kleine greep uit ons werk van de afgelopen paar jaar:

  • Freek Vonk in een uitverkochte Heineken Music Hall
  • Tientallen lezingen van Dr Freek Vonk op congressen en evenementen
  • Edo Berger, Jasper Smit en Roel C Verburg deden een geweldige stand up comedyshow op Curaçao
  • Ivo van Vulpen gaf een rondleiding op CERN voor de veilingwinnaars van Serious Request 2013
  • Edo Berger en Jasper Smit traden op tijdens de Foute Party van Q Music en tijdens de uitreiking van de RadioRing 2014 en 2015
  • Edo Berger en Jasper Smit kregen als eerste radio-item ooit een speciale vermelding bij de Zilveren Reismicrofoon

Vragen? Neem contact op.

Ik denk graag met u mee om de artiesten van MaarseManagement te laten schitteren op uw evenement of in uw mediaproductie. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en advies.

6 + 8 =